Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:55 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Nuclearelectrica SA! Pune la bătaie 95.000 de lei, fără TVA (document)

ro

24 Jan, 2017 00:00 1824 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a lansat anunţul public privind organizarea licitaţiei pentru atribuirea contractului „Servicii de actualizare - Studiu de Fezabilitate echipamente Staţie Pompare Apă de Incendiu“ la CNE Cernavodă. Valoarea estimată a contractului este de 95.000 de lei, fără TVA. 
 
Garanţia de participare la licitaţie este de 950 de lei şi va avea o valabilitate de 90 de zile de la data-limită de depunere a ofertelor. Garanţia se poate constitui şi în euro.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire (inclusiv persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini) sunt: Marian Şerban - director CNE Cernavodă, Dan Bigu - înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Adrian Dumitriu - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Horaţiu Ionescu - inginer-şef Departament Achiziţii şi Control Materiale, Florin Georgescu - înlocuitor de drept inginer-şef Departament Achiziţii şi Control Materiale, Florin Georgescu - şef Serviciul Achiziţii Produse şi Lucrări, Cristina Miron - şef Serviciul Achiziţii Servicii. Persoane implicate în avizarea caietului de sarcini: Florin Limbutu, Viorel Dafinoiu, Luminiţa Mocodean, Neculai Florescu.
 
Potrivit anunţului, contractul se referă la lista principalelor servicii similare celor ce fac obiectul contractului (studii de fezabilitate) prestate în ultimii trei ani, cu indicarea obiectului contractului, valorilor, perioadelor de prestare şi recepţie/documente emise de sau contrasemnate de beneficiar, din care să rezulte prestarea în bune condiţii a serviciilor din listă.
 
Contractul va fi atribuit în funcţie de cel mai bun raport calitate-preţ, unde preţul ofertei contează 40%, experienţa personalului propus pentru prestarea serviciului - 40% şi numărul de aprecieri pozitive primite de la firmele/companiile la care ofertantul a prestat servicii similare - 20%.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 15 februarie, ora 15.00, data deschiderii ofertelor nu este precizată, data-limită de evaluare a ofertelor este de 15.05.2017, ora 18.00, iar data-limită de valabilitate a ofertei trebuie să fie de 90 de zile de la termenul-limită de primire a ofertelor.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta caietul de sarcini întocmit de Nuclearelectrica SA pentru licitaţia „Servicii de actualizare - Studiu de Fezabilitate echipamente Staţie Pompare Apă de Incendiu“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii