Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul „Decebal” din Constanța înființat în anii '70 are nevoie de reabilitare. Primăria licitează execuția lucrărilor pentru creșterea eficienței energetice a clădirii

ro

28 Oct, 2022 00:00 1854 Marime text
  • Valoarea totală estimată a achiziției publice este de 12.234.609.66 lei
  • Proiectul se derulează cu fonduri prin Programul Operational Regional – POR
  • Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța s-a înființat în anul școlar 1970-1971, prin hotărârea Consiliului Popular Constanța, a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cu aprobarea Ministerului Educației și Învățământului, sub denumirea de Liceul nr. 5 Constanța
  • În anul 1990, ținând cont de preferințele absolvenților de școală generală, dar și de capacitatea colectivului de cadre didactice, liceul a fost transformat în Liceu Teoretic sub denumirea de Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța
 
 
Primăria Constanța organizează licitație pentru contractarea execuției lucrărilor de construcții în cadrul proiectului Cresterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal.

Valoarea totală estimată a achiziției publice este de 12.234.609.66 lei.

Proiectul se derulează cu fonduri prin Programul Operational Regional – POR.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța;Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța;Ovanesian Felicia Nadina, administrator public;Călin Viorela Mirabela, secretar general-Consiliul local Constanța;Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget;Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate;Ilie Daniela, inspector; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică;Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică;Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice; Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene;Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene;Filip Marian, șef birou urmărie execuție lucrări, Niculae Stângă Noni Adrian, șef serviciu dezvoltare și management proiecte și Popescu Carmina Ionela, șef serviciu pregătire și implementare proiecte POR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.11.2022, ora 15:00 în SEAP.

Vă reamintim, anul trecut, Primăria Constanța a atribuit și serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța" societății Proiect Aic SRL din București pentru 150.000 lei fără TVA.
 
Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța s-a înființat în anul școlar 1970-1971, prin hotărârea Consiliului Popular Constanța, a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cu aprobarea Ministerului Educației și Învățământului, sub denumirea de Liceul nr. 5 Constanța.
 
Premizele înființării acestui liceu cu profil real și uman au fost numărul mare al copiilor de vârstă școlară din zonele limitrofe ale liceului, precum și inexistența unui liceu cu profil realist în această zonă a orașului.
 
În decursul anilor liceul a trecut prin mai multe etape; în anul 1977 printr-o hotărâre a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost transformat în liceu industrial pus sub egida Ministerului Minelor Petrolului și Geologiei. Cu toate că liceul nu avea meserii atractive pentru absolvenții școlilor generale, s-a reușit acoperirea planului de școlarizare și obținerea unor rezultate bune la concursurile școlare și admiterea în învățământul superior. Toate acestea au fost realizate de un colectiv didactic competent care a asigurat calitatea deosebită a elevilor.
 
În anul 1990, ținând cont de preferințele absolvenților de școală generală, dar și de capacitatea colectivului de cadre didactice, liceul a fost transformat în Liceu Teoretic sub denumirea de Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

La jumătate de secol de la înființare, Primăria Constanța se chinuie să reabiliteze termic clădirea Liceului Teoretic „Decebal”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii