Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii Dragomir şi Haşotti şi-au lansat candidaturile pentru parlamentare (galerie foto)

ro

27 Nov, 2012 02:08 2491 Marime text
lansaripnl1.jpgCandidaţii USL Constanţa în Colegiile uninominale 1 Camera Deputaţilor şi 1 Senat, liberalii Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşotti, au participat, la finalul săptămânii trecute, la o serie de întâlniri cu alegătorii din colegiile lor. Cei doi parlamentari constănţeni s-au deplasat, sâmbătă, în comuna Corbu, iar duminică au ajuns în Istria, Mihai Viteazu şi Săcele. Dragomir şi Haşotti şi-au lansat candidaturile pentru un nou mandat parlamentar în prezenţa a sute de locuitori, a primarilor Marian Gălbinaşu, Ioan Herdean, Gheorghe Grameni şi Ion Roman, precum şi a consilierilor locali din comunele Corbu, Istria, Mihai Viteazu şi Săcele.

lansaripnl2.jpgAşa cum se arată într-un comunicat de presă, prezent în rândul oamenilor, senatorul Puiu Haşotti, ministru al Culturii, a afirmat că, împreună cu deputatul Gheorghe Dragomir, a fost alături de cetăţenii acestor localităţi şi a sprijinit administraţiile locale în derularea a numeroase proiecte importante pentru comunitate. În acest context, senatorul liberal a declarat că va susţine majorarea subvenţiei în agricultură, dar şi ajutorul social. Totodată, Haşotti a promis şi majorarea salariilor.

În cadrul lansărilor, deputatul Colegiului 1, liberalul Gheorghe Dragomir a explicat că, în opinia sa, o Românie puternică are nevoie de un Parlament puternic „pentru a putea face tot ceea ce are România nevoie: legi mai bune, o Constituţie dreaptă, corectă, actualizată pentru vremurile acestea".

Cei doi candidaţi la alegerile generale din 9 decembrie au fost însoţiţi, în contextul evenimentelor de lansare a candidaturilor, de mai mulţi reprezentanţi ai PNL Constanţa, precum consilierii judeţeni Memiş Baiazid, Marian Cruşoveanu şi Sorin Mocianu, precum şi de consilierul local municipal Radu Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii