Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:27 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis Se redeschid piețele, de la finalul acestei săptămâni

ro

02 Dec, 2020 14:13 1005 Marime text
  • Preşedintele României, Klaus Iohannis,  a anunţat că a luat decizia, după discuţii cu specialiştii, ca pieţele să fie redeschise, de la sfârșitul acestei săptămâni.
 

Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ. Da, este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși, scăderea este clară și dați-mi voie să vă spun, fiindcă și aici sunt tot felul de interpreți politici: această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții, și această scădere nu este o întâmplare, nu este o „șurubare” la date, ci este o realitate în Europa și, din fericire, facem parte din țările unde se constată o reducere.
Asta fiind constatată, am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii, și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Asta este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să-și facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă, a afirmat Klaus Iohannis, astăzi, la deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău.


Sursă foto: Presidency.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii