Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Primăria comunei Frecăței a achiziționat echipamente TIC. Detalii din contract (document)

ro

13 Oct, 2021 15:50 1481 Marime text
  • Primăria comunei Frecăței, județul Tulcea, a organizat o licitație pentru achiziția de echipamente TIC pentru scolile din U.A.T. comuna Frecăței.
Contractul a fost atribuit pe 7 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 12 octombrie.
 
Obiectul contractului îl constituie desfășurarea de activități didactice în anul școlar 2020/2021 presupune o serie de măsuri necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-CoV-2, pentru a evita o creștere rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice.
 
În acest sens una dintre măsurile adoptate prin „ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 144 din 24 august 2020 privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului școlar 2020/2021 în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-CoV-2” se referă la asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare în mediul online.
 
Măsura are în vedere dotarea elevilor cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare, astfel încât orele de pregătire din timpul activităților didactice să se poată desfășura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ.
 
Această măsură vizează interesul strategic național, acela de a asigura în bune condiții desfășurarea activităților didactice în anul școlar 2020-2021, respectiv de a asigura desfășurarea în bune condiții a serviciului public de educație. Autoritatea contractantă dorește să achiziționeze echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației-tablete școlare, necesare desfășurării activității didactice, pentru proiectul Programul Operaţional Competitivitate „Creșterea accesului elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din comuna Frecăței la procesul de învățare în mediul on-line”, cod SMIS 148999.
 
Autoritatea contractantă dorește să achiziționeze un număr de:
  • Tablete - 200 bucăți, cu abonament lunar la internet pe o perioadă de minim 24 luni, inclus
  • Laptop - 30 bucați
  • Sistem all-in-one - 7 bucăți
  • Cameră web conferință - 7 bucăți
  • Proiector - 7 bucăți
  • Ecran de proiecție - 7 bucăți
  • Tablă interactivă - 7 bucăți
  • Router wireless - 4 bucăți

Accesul la internet se va asigura printr-un operator de telefonie mobilă care asigură acoperire 3G/4G la nivelul întregii comune în baza unui acord de asociere sau acord de subcontractare cu un operator de telefonie mobilă, în cazul în care ofertantul nu este operator de telefonie mobilă.
 
 
Termenul limită până la care operatorii economici pot solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Termenul limita până la care autoritatea contractanta vă raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare este 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 410.553,15 lei, iar societatea câștigătoare este GLOBAL SOLUTIONS.

Conform confidas.ro, firma a luat naștere în anul 2005, cu sediul social în municipiul Tulcea, str. Ion Neniţescu.

Asociați sunt Cabuz Valentin cu 45 % din companie, Rusu Ovidiu Eugen cu 45 % și Rusu Raluca cu 10 %.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului, in magazine specializate.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 4.740.295 lei, profit 562.729 lei și un număr mediu de 3 angajați. Pentru anul fiscal 2019, cifra de afaceri arată o sumă de 2.969.295 lei, profit 649.727 lei și un salariat.

Compania Global Solutions S.R.L. a încheiat 191 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.492.835,77 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii