Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat și fără permis implicat într-un accident rutier în județul Tulcea! Ce au constatat polițiștii

ro

05 Dec, 2023 20:17 863 Marime text
foto: PixabayÎn cursul zilei de astăzi , 5 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că,  pe DN22E87, în apropierea comunei  Mihail Kogălniceanu s-a produs un accident rutier. 

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul în cauză, conducătorul auto părăsind locul faptei .

„La scurt timp, pe un câmp din apropiere, a fost  identificat și conducătorul auto în persoana unui bărbat de 25 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0, 39 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere, autoturismul fiind sustras de la domiciliul unei cunoștințe“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto,  care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea. 

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul de la recoltarea mostrelor biologice de sânge, furt în scop de folosintă, furt calificat , vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, asupra acestuia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore fiind depus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea“ - au mai precizta reprezentanții IPj Tulcea.

Citește și: 

Accident rutier pe DJ 228 A în județul Constanța! Implicată o mașină neînmatriculată! Șoferul, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii