Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța se va ocupa de documentația pentru reabilitarea Bisericii Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan, din comuna tulceană Frecăței (DOCUMENT)

ro

10 Feb, 2023 00:00 1276 Marime text
Primăria Frecăței - sursa foto Primăria Comunei Frecăței
  • Procedura prin care s-a făcut atribuirea este cumpărarea directă, primăria acceptând oferta depusă de 2AOP Architecture SRL Constanța.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul din SEAP.
 
Primăria Frecăței a semnat cu firma constănțeană 2AOP Architecture SRL contractul privind „realizare DALI, documentație de avize, expertiză tehnică pentru obiectivul «Reabilitarea Bisericii Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan» - Parohia Poșta“.
 
Procedura prin care s-a făcut atribuirea este cumpărarea directă, primăria acceptând oferta depusă de 2AOP Architecture SRL Constanța.
 
Informațiile privind semnarea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că valoarea totală este de 145.000 de lei, fără TVA, valoarea finală fiind cea estimată inițial de autoritatea contractantă.
 
Contractul este finanțat prin fonduri comunitare.
 
Despre 2AOP Architecture SRL
 
Compania 2AOP Architecture SRL Constanța și-a adjudecat, de asemenea, în asociere, și contractul privind reabilitarea termică a mai multor blocuri din comuna tulceană Casimcea, în toamna anului trecut.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 februarie 2023, compania 2AOP Architecture a fost înființată în 2019, având sediul social în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 53 și obiectul de activitate „activități de arhitectură“.
 
Asociat unic și administrator este constănțeanul Andrei Pătraș.
 
În 2021, firma a raportat un profit de peste 520.000 de lei, cifra de afaceri de peste 1,06 milioane de lei și doi angajați.
 
Societatea are un punct de lucru în București, pe strada Nerva Traian.
 
Potrivit Confidas.ro, compania 2AOP Architecture SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 399.800 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se regăsesc comunele tulcene Cerna și IC Brătianu, Comuna Plosca din Teleorman, Primăria Tataranu și Orașul Voluntari.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul din SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O creșă va fi construită în comuna Frecăței, județul Tulcea. Ce societate se va ocupa (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii