Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Un tânăr a vrut fure un autoturism. L-a ameninţat pe şofer cu un pistol cu bile (document)

ro

21 May, 2018 12:13 3584 Marime text

Un tânăr de 20 de ani a încercat să sustragă un autoturism, amenințând şoferul cu un pistol cu bile.
 
Astfel, în data de 20.05.2018, în jurul orei 17:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichilești, județul Constanța, un bărbat a oprit în trafic un autoturism şi a amenințat șoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reușind astfel să scape.

De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, acesta fugind apoi peste câmp, spre localitatea Hârșova.

La scurt timp, persoana în cauză a fost prinsă de către polițiștii de frontieră în satul Tichilești, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o armă neletală, tip airsoft.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța şi a declarat că a achiziționat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet și voia îl folosească pentru a sustrage un autoturism.

Poliţiştii de frontieră au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor și au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii