Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șoferi băuți, depistați de polițiștii rutieri

ro

05 Oct, 2020 14:44 1259 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni.
  • În cauze, au fost întocmite dosare penale.
La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Piața Eroilor din comuna Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere anulat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cerchezu au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ghioceilor din localitatea Cerchezu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 70 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertății din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii