Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Dosare penale întocmite de poliţiştii rutieri. Ce alte nereguli au depistat

ro

04 Oct, 2019 12:47 976 Marime text

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au depistat un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 14, în satul Darabani, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 
 
La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Coslugei din localitatea Satu Nou.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada în curs. 
 La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada în curs. 
 
La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Morii din localitatea Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii