Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

ro

24 Nov, 2020 13:47 1602 Marime text
  • Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu permisul suspendat, a fost  depistat la volan în Constanța.
  • Un alt conducător auto a fost identificat în Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
  • De asemenea, forțele de ordine au depistat, pe DN 22, în afara localității Lumina, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice.
 
Aseară, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

Ieri, 23 noiembrie, în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Călugăreni din localitatea Mihail Kogălniceanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Sursă foto:(cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii