Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Bihor Un bărbat a fost plătit cu 40.000 de lei pentru a ucide o altă persoană

ro

14 Apr, 2022 19:43 1380 Marime text
Crimă, foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Potrivit bihon.ro, ei efectuează cercetări față de trei persoane din județul Bihor, suspectate că l-ar fi determinat pe N.I. să comită fapta, în schimbul sumei de 40.000 lei.
 

„Numita V.T. împreună cu prietena sa, suspecta R.A. au premeditat să ucidă victima V.I. (Venkli István-n.r.), (soțul numitei V.T. și verișorul suspectei R.A.), prin apelarea la serviciile unei terțe persoane care să comită o astfel de faptă.

Astfel, R.A. l-a determinat pe N.I. să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei. În baza înțelegerii dintre cei 3, în seara zilei de 18 decembrie 2021, R.A. l-a ademenit pe V.I. pe un drum lăturalnic ce duce spre Valea lui Mihai, în apropierea localității Bărăntău.

Aici, N.I. i-a aplicat victimei două lovituri cu un topor în zona capului, după care, cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuțit în zona abdominală. Loviturile au dus la decesul victimei.

După acestea R.A. și N.I. au transportat victima cu autoturismul care aparținea suspectei R.A., pe un câmp situat în afara orașului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, unde au îngropat cadavrul”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, într-un comunicat de presă.


Cei trei suspecți au fost reținuți.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii