Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre trei accidente de muncă produse miercuri

ro

09 Aug, 2019 08:34 2469 Marime text
În data de 07.08.2019 ora 06:15 la SC DEDEMAN SRL – DEPOZIT MOBILA  a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Angajat în funcţia de manipulant marfă, I.Ş., în vârstă de 27 de ani, în timpul desfăşurării activităţii în interiorul depozitului, s-a accidentat la piciorul stang.
 
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.   
 
În data de 07.08.2019, ora 13:35, la SNTFM CFR MARFA SA – Centrul De Intretinere Si Reparatii Vagoane Constanta – Sectia Irv Palas  a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.

Lucrătorului  A.M., în vârstă de 52 de ani i s-a facut rău la locul de muncă. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.   
 
În data de 07.08.2019, ora 15:50 la SC OMNI CONSTRUCT LOGISTIC SRL – SANTIER EFORIE NORD a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Muncitorul necalificat P.S., în vârstă de 48 de ani, s-a urcat în cupa excavatorului, s-a dezechilibrat şi a căzut.
 
Accidentele sunt în curs de cercetare de către o comisie numită de cele două societăți, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau, în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii