Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Reținute pentru lipsire de libertate în mod ilegal

ro

24 Nov, 2023 17:21 866 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 16 noiembrie 2023, la instigarea femeii de 32 de ani, femeia de 22 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, un minor, de 10 ani, într-un imobil din orașul Hârșova.
 
La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, două femei, de 22 de ani, respectiv 32 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv instigare la lipsire de libertate în mod illegal, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 16 noiembrie 2023, la instigarea femeii de 32 de ani, femeia de 22 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, un minor, de 10 ani, într-un imobil din orașul Hârșova.
 
La data de 23 noiembrie 2023, cele două femei au fost reținute, pentru 24 de ore, conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.
 
În cauză, au fost sesizați specialiștii din cadrul Diecției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Descoperire macabră pe malul lacului Mogoșoaia la Buftea! A fost deschisă o anchetă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii