Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înțelegerea cu Primăria Constanța se apropie de final. Registrul Auto Român Constanța pe repede înainte un sediu nou

ro

20 Jul, 2022 10:56 2066 Marime text
  • Regia Autonomă Registrul Auto Român, filiala Constanța mai are la dispoziție 11 zile sa se mute din sediul de pe strada Eliberarii dupa ce Primaria Constanta le-a transmis o adresa de eliberare a spatiului
  • Menționăm că municipalitatea a anunțat că vrea să amenajeze un parc pe locul actualului sediu al Registrului Auto Român situat pe strada Eliberării
  • RAR vrea ca în numai două zile să găsească un imobil pentru relocare cu un teren de aproximativ 5.000- 10.000 mp, hală și acces pentru flux intrare-ieșire autovehicule


Regia Autonomă Registrul Auto Român a lansat astăzi în SEAP un anunț de închiriere a unui imobil -teren şi construcţie cu scopul stabilirii sediului reprezentanţei RAR Constanţa în Municipiul Constanţa şi zona metropolitană a acestuia.

Obiectul închirierii îl constituie un imobil -teren şi hală.

Terenul trebuie să aibă o suprafaţă cuprinsă între 5.000 mp - 10.000 mp pentru parcare şi flux intrare-ieşire autovehicule.

Accesul la teren trebuie să se facă dintr-un drum existent fără resticţii de tonaj, pe care pot circula autovehicule de trafic greu (ce au tonaj până la 40 t) şi trebuie să fie facil pentru toate tipurile de vehicule, de pe ambele sensuri de circulaţie. Să fie branşat la utilităţi: apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică, reţea de telefonie.

Potrivit anunțului, imobilul clădire trebuie să includă o hală cu următoarele caracteristici: să permită accesul corespunzător tuturor categoriilor de vehicule şi să îndeplinească cerinţele legale privind sănătatea şi siguranţa persoanelor; fluxul de tranzit al vehiculelor prin hală trebuie să fie continuu; uşile trebuie sa permită accesul tuturor categoriilor de vehicule; hala trebuie prevăzută cu două linii continue prevăzute cu canale de vizitare de lungime 12 m, adâncime 1,5 m si lăţime de 0.8 m şi o linie discontinuă iar lăţimea spaţiului delimitat în hală, măsurată în orice punct pe lungimea acesteia, cu exceptia stâlpilor de rezistenţă, nu trebuie să fie mai mică de 12 m; Să dispună de birouri pentru personalul reprezentanţei (36 persoane), o sală pentru casieria unităţii, grupuri sanitare pentru clienţi şi personal (B/F), o sală de aşteptare pentru clienţi.

Data limită de depunere a ofertelor este 22.07.2022, ora 10.00 la Registratura R.A.R. -R.A. din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 391A, sectorul 1.

Menționăm că municipalitatea a anunțat că vrea să amenajeze un parc pe locul actualului sediu al Registrului Auto Român situat pe strada Eliberării.

În acest sens, municipalitatea a trimis o adresă RAR pentru eliberarea spațiului până la 31 iulie a.c.

Citește și:

Registrul Auto Român - mai mulţi directori de la instituţii din Constanţa, în Consiliul de Administraţie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii