Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorul șef al Poliției de Frontieră „Sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră Române, un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi“ (VIDEO)

ro

24 Jul, 2022 10:20 1189 Marime text
Inspectorul general al Poliției de Frontieră Române, comisar șef de poliție Victor Ștefan IVAȘCU,
Pe 24 iulie se împlinesc 158 de ani de existență instituțională a Poliției de Frontieră Române.

Cu această ocazie, inspectorul general al Poliției de Frontieră Române, comisar șef de poliție Victor Ștefan IVAȘCU a transmis un mesaj: 

„Sărbătorim Ziua Poliției de Frontieră Române, un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi. Sunt foarte mândru de voi și vreau să vă mulțumesc pentru ce ați realizat în ultimul an. Ați gestionat situația admirabil și ați arătat întregii lumi că dincolo de uniforma de polițist de frontieră se află un om pregătit să ajute. Transmit întreaga mea prețuire pentru toate misiunile încheiate cu succes și vreau să vă rog să vă păstrați aceeași seriozitate și dăruire profesională care i-a caracterizat pe înaintașii noștri și să-i facem să fie mândri de ceea ce s-a reașlizat, o poliție de frontieră modernă și unită. La mulți ani Poliției de Frontieră! La mulți ani tuturor polițiștilor de frontieră!“ - a precizat comisar șef de poliție Victor Ștefan IVAȘCU. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii