Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:27 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INFOTRAFIC Situația traficului la ora 22.00. Ce restricții rutiere au fost instituite în județele Constanța și Tulcea

ro

06 Feb, 2020 22:20 718 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 22:00, situația traficului se prezintă astfel:
 
În continuare, la nivelul județului Tulcea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca drumurile naționale si judetene să fie inchise pentru toate categoriile de vehicule, cu excepția DN 22 Tulcea – Smârdan și DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu, acolo unde circulația rutieră a fost reluată doar pentru autoturisme.
 
Din cauza viscolului, traficul rutier rămâne închis pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul cuprins între kilometrii 105 (Drajna) – 144 (Fetești).
                               
drumuri naționale cu trafic oprit:
 
- În județul Tulcea, sunt închise circulației rutiere, din cauza viscolului, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Măcin – Caugagia și DN 22A Cataloi-Topolog.
 
restricții rutiere instituite:
 
-  în județul Botoșani, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DE 58 Botoșani –Suceava și DE 58 Botoșani – Iași;
 
-  în județul Constanța, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN22C Cernavodă –Murfatlar, DN 3 Ostrov-Murfatlar, DN22 Ovidiu – Tulcea, DN22A Hîrșova- Tulcea, DN2A Hârșova – Ovidiu și DN38 Agigea –Negru Vodă;
 

-  în județul Iași, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN28 Roman - Târgu Frumos, DN 28A Târgu Frumos – Pașcani și DN 28B Târgu Frumos – Hârlău;
 
-  în județul Tulcea, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 22 Tulcea – Babadag-Baia- limită cu jud. Constanța și pe DN 22E Garbăn – IC Brătianu.

- în județul Călărași,  traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 21 Călărași – Slobozia
 
 traficul feroviar: nu sunt magistrale sau secții de cale ferată cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.
 
traficul aerian: nu s-au înregistrat probleme cauzate de efectele fenomenelor meteorologice.
 
traficul maritim și fluvial: în județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt oprite manevrele în portul Midia.
 
Se recomandă conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub cod galben, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii