Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Restricții de circulație pe mai multe porțiuni ale Autostrăzii Soarelui

ro

16 Mar, 2020 07:28 645 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat pe principalele artere rutiere.
 
Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.
 
Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța, este închis nodul rutier de la km 15 (ieșirea spre Cernica), accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca efectuându-se prin DNCB.
 
Pe tronsoanele kilometrice 12 – 21 și 27 – 36, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 București – Constanța, până la data de 15.06.2020, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Ti-a placut articolul?

Comentarii