Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:14 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui!

ro

24 Feb, 2020 08:39 1233 Marime text
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.
 
În scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).
 
De asemenea, pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.
 
În județul Covasna, pe DN2D, pe raza localității Ojdula, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt pe carosabil. Drumul nu a fost blocat, nu s-au înregistrat victime, iar problema a fost remediată.
 
În județul Neamț, pe DJ 156A, pe raza localității Săvinești, trei stâlpi de telecomunicații de pe marginea drumului au fost doborâți de vânt pe carosabil, problema fiind însă remediată.
 
În județul Bihor, pe DN19B, în localitatea Barba, s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Aceeași situație a fost semnalată și pe DN1, pe raza localității Timișul de Jos (județul Brașov).
 
Circulația feroviară pe magistrala 300 este oprită între stațiile CF Predeal și Timișul de Sus, în județul Brașov, din cauza prăbușirii unor arbori pe terasamentul căii ferate. Este afectată deplasarea mai multor trenuri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii