Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic. Cum se circulă, la această oră, pe autostrăzi și drumurile naționale

ro

16 Jul, 2021 07:02 1318 Marime text
  • Este semnalată ceață pe întreaga autostradă A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pe DN 1F Zalău-Carei, la kilometrul 119, în zona localității Bobota, județul Sălaj, după ce a avut loc un accident rutier între un autoturism și o cisternă încărcată cu bitum.

În urma impactului, o persoană din autoturism a suferit leziuni, este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.
 
Din cauza unui podeț rupt de aluviuni, circulația este oprită pe DN 17C, între localitățile Săcel și Moisei, județul Maramureș. Până la remedierea situației, traficul se desfășoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei.
 
Este semnalată ceață pe întreaga autostradă A2 București-Constanța, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, traficul fiind moderat.
 
Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv pe autostrăzile A1 București - Pitești, A3 București – Ploiești și pe DN 1 București - Brașov, DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.
 

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare., transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii