Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:23 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe montarea unor corturi de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

ro

10 Mar, 2020 20:43 1702 Marime text
Miercuri, 11.03.2020 începe montarea unor corturi de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, a transmis prefectul George Niculescu. 

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului – Județul Constanța, a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea analizării situației răspândirii infecției cu virusul COVID-19 și s-au prezentat următoarele:
  • Măsurile stabilite la nivel național prin HHotărârea nr. 6 a CNSSU;
  • Decizia președintelui Consiliului Județean Constanța de a suspenda activitățile destinate publicului, din cadrul instituțiilor aflate în subordinea CJ Constanța;
  • Montarea unor corturi de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța;
  • Măsurile privind staționarea în rada porturilor, a navelor venite din Italia, până la expirarea perioadei de 14 zile de la data plecării din porturile aflate în zona de risc (Italia).
În acest moment, la nivelul județului Constanța nu există persoane cu prezența virusului COVID-19 confirmată. 274 persoane se află în izolare la domiciliu și nu există cetățeni în carantină.
 

Îi rugăm insistent, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze asupra măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus, din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență, a transmis prefectul George Niculescu.

Citește și: LIVE TEXT Toate instituțiile de cultură își suspendă activitatea cu publicul timp de 10 zile. Restricții și măsuri pentru prevenție (galerie foto) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii