Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții Constanța Camping cu piscină la Costinești! Cine investește?

ro

05 Jun, 2023 09:23 1701 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul lui Tudosă Valentin.
 
 
Mai precis, mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul „Amemajare spațiu de campare pentru corturi și rulote cu spații conexe, amplasare căsuțe de vacanță, construire anexe gospodărești, piscină, spațiu agrement, locuri de parcare, împrejmuire teren și branșare la utilități”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Costinești, satul Schitu, nr.8.

 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
   Ce firmă vrea să amenajeze un bar în Vama Veche?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii