Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)

ro

08 Oct, 2015 00:00 3727 Marime text
 

Pe bulevardul Mamaia, într-o poziţie foarte bună, Bittar Ahmad intenţionează să edifice o construcţie de patru etaje cu destinaţia „locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“. Planul Urbanistic de Detaliu iniţiat de acesta ar fi trebuit să fie votat în şedinţa de Consiliu Municipal de ieri, dar cum aceasta nu s-a mai ţinut din lipsă de cvorum, proiectul a fost „reprogramat“ pentru reuniunea viitoare de marţi, 13 octombrie.
 
Construcţia propusă de acesta ar urma să fie ridicată pe bulevardul Mamaia nr. 23, pe un teren cu o suprafaţă de 360 de metri pătraţi, pe care l-a achiziţionat în martie anul trecut. Terenul are formă trapezoidală şi deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri. În prezent, pe acel teren se află ruinele unei locuinţe cu etaj şi garaj, care vor fi desfiinţate.
 
Bittar Ahmad nu este însă la prima construcţie în Constanţa. Acesta ridică un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei. Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus anul acesta memoriul de prezentare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
Investitorul construieşte acest bloc de opt nivele pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.


 
Potrivit Registrului Comerţului, Bittar Ahmad este asociat în Agro SMB Company International SRL şi Alma Trade & Tours SRL (radiată). Agro Smb Company International SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu. Capitalul social subscris al firmei este de 2.070 de lei, integral vărsat, compus din 207 părţi sociale, valoarea uneai fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Bittar Ahmad, născut în 27.12.1964, în Talkalakh, Siria. Activitatea societăţii se referă la „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“.

Citeşte şi
O nouă investiţie în Constanţa: Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii