Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:54 29 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou bloc răsare pe strada Sălciilor din Constanța. Cine este investitorul și câte etaje va avea clădirea

ro

10 Sep, 2020 00:00 1216 Marime text

 
  • Primăria municipiului Constanța a emis Autorizația de Construcție 1245 din data de 8 septembrie 2020
  • Bittar Ahmad și Emel ridică un imobul S+P+4E+8Ep pe strada Sălciilor din Constanța
Primăria municipiului Constanța a emis Autorizația de Construcție 1245 din data de 8 septembrie 2020 pentru Bittar Ahmad și Emel, pentru o investiție imobiliară în municipiu.
Astfel, conform actului, investitorii doresc construirea unui imobil S+P+4E+8Ep – locuințe colective cu spațiu comercial la parter, pe strada Sălciilor nr. 36, municipiul Constanța. Actul are o valabilitate de 12 luni.

Undă verde de la APM


Amintim că Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un imobil din municipiul Constanţa.

„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” este decizia agenţiei în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4E+8Ep (etajele 5-8 retrase) locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, Șos. Mangaliei nr.98-100, str. Sălciilor, nr.36-36 lot 1, titular Bittar Ahmad.

Act de urbanism


Pe data de 1 august 2017, Bittar Ahmad a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2368 pentru „Construire imobil S+P+3e+4e parţial - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 23.
Bittar Ahmad a depus în 2016 la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3-4E locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 23, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul vizat pentru realizarea proiectului are o suprafaţă totală de 360 mp, aflându-se în proprietatea beneficiarului, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheierea de autentificare nr. 311/12.03.2014.
Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 353/21.01.2016, emis de Primăria Municipiului Constanţa, este aceea de locuire colectivă cu spaţii comerciale la parter. Folosirea sa actuală este de teren liber, în baza Autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/03.02.2015. Accesul în zonă se realizează pe bulevardul Mamaia.
Terenul are formă trapezoidală, deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri, face parte din zona de impozitare A şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - Blom Bank Egypt, pe o lungime de 22,23 ml, imobil D+P+3E-4Ep - birouri şi sediu bancar; la sud-est - bulevardul Mamaia, pe o lungime de 14,94 ml, la sud-vest - proprietate privată pe o lungime de 26,26 ml, imobil D+P+3E-4Ep - locuinţe cu spaţii anexe la nivelurile inferioare, la nord-vest - proprietate privată, pe o lungime de 15,32 ml.
Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime D+P+3E+4E parţial, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi parcaje auto la demisol.

Alte investiții


Bittar Ahmad nu este la primul demers de acest gen în Constanţa. El a ridicat un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei. Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus, anul trecut, memoriul de prezentare, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Investitorul construieşte acest bloc de opt niveluri pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi, rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.

Citeşte şi:
 
Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa


Bittar Ahmad aşteaptă acordul APM Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia

Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa

O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii