Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Omul de afaceri Bittar Ahmad ridică un ansamblu rezidențial la Cumpăna, județul Constanța

ro

23 May, 2022 00:00 1007 Marime text
  • Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Agro SMB Company International SRL, care dorește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial la Cumpăna, județul Constanța.
 
Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire ansamblu de 36 locuinte individuale P+1E”, amplasat în  com. Cumpăna, Str. Alexandru Alimanisteanu, nr. 66, lot 3.29.  
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30.05.2022.
 

Despre Agro SMB Company International

 
Societatea a fost fondată în anul 1994, având sediul social pe strada Tudor Vladimirescu din Constanța. Ahmad Bittar este asociat unic și administrator al firmei. El mai apare asociat în Vitality Clinic SRL, conform confidas.ro.
 
În anul 2020, firma a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de 660.449 lei, cu un profit de 108.051 lei.
 

Alte investiții 

 
Reamintim că omul de afaceri Bittar Ahmad ridică în regie proprie un imobil S+4E+8E parțial, care va avea funcțiunea de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, pe strada Sălciilor nr. 36. Lucrarea este edificată prin Autorizația de Construire nr. 1245/08.09.2020. Lucrările au început la final de septembrie 2020. Amintim că Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un imobil din municipiul Constanţa. „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” este decizia agenţiei în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4E+8Ep (etajele 5-8 retrase) locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, Șos. Mangaliei nr.98-100, str. Sălciilor, nr.36-36 lot 1, titular Bittar Ahmad.
 

Act de urbanism pentru Mamaia 23

 
Pe data de 1 august 2017, Bittar Ahmad a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2368 pentru „Construire imobil S+P+3e+4e parţial - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 23.

 
Bittar Ahmad a depus în 2016 la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3-4E locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 23, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul vizat pentru realizarea proiectului are o suprafaţă totală de 360 mp, aflându-se în proprietatea beneficiarului, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheierea de autentificare nr. 311/12.03.2014.
 
Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 353/21.01.2016, emis de Primăria Municipiului Constanţa, este aceea de locuire colectivă cu spaţii comerciale la parter. Folosirea sa actuală este de teren liber, în baza Autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/03.02.2015. Accesul în zonă se realizează pe bulevardul Mamaia.
 
Terenul are formă trapezoidală, deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri, face parte din zona de impozitare A şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - Blom Bank Egypt, pe o lungime de 22,23 ml, imobil D+P+3E-4Ep - birouri şi sediu bancar; la sud-est - bulevardul Mamaia, pe o lungime de 14,94 ml, la sud-vest - proprietate privată pe o lungime de 26,26 ml, imobil D+P+3E-4Ep - locuinţe cu spaţii anexe la nivelurile inferioare, la nord-vest - proprietate privată, pe o lungime de 15,32 ml.
 
Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime D+P+3E+4E parţial, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi parcaje auto la demisol.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Stadiul lucrărilor la blocul lui Ahmad Bittar, situat pe strada Sălciilor din municipiu

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii