Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de opt etaje pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Investitorul nu este la primul imobil construit

ro

13 Dec, 2019 00:00 4660 Marime text

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un imobil din municipiul Constanţa.


„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” este decizia agenţiei în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+4E+8Ep (etajele 5-8 retrase) locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, Șos. Mangaliei nr.98-100, str. Sălciilor, nr.36-36 lot 1, titular Bittar Ahmad.


Amintim că pe data de 1 august 2017, Bittar Ahmad a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2368 pentru „Construire imobil S+P+3e+4e parţial - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 23.


Bittar Ahmad a depus în 2016 la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3-4E locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 23, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul vizat pentru realizarea proiectului are o suprafaţă totală de 360 mp, aflându-se în proprietatea beneficiarului, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheierea de autentificare nr. 311/12.03.2014.


Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 353/21.01.2016, emis de Primăria Municipiului Constanţa, este aceea de locuire colectivă cu spaţii comerciale la parter. Folosirea sa actuală este de teren liber, în baza Autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/03.02.2015. Accesul în zonă se realizează pe bulevardul Mamaia.


Terenul are formă trapezoidală, deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri, face parte din zona de impozitare A şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - Blom Bank Egypt, pe o lungime de 22,23 ml, imobil D+P+3E-4Ep - birouri şi sediu bancar; la sud-est - bulevardul Mamaia, pe o lungime de 14,94 ml, la sud-vest - proprietate privată pe o lungime de 26,26 ml, imobil D+P+3E-4Ep - locuinţe cu spaţii anexe la nivelurile inferioare, la nord-vest - proprietate privată, pe o lungime de 15,32 ml.


Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime D+P+3E+4E parţial, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi parcaje auto la demisol.


Bittar Ahmad nu este la primul demers de acest gen în Constanţa. El a ridicat un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei. Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus, anul trecut, memoriul de prezentare, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Investitorul construieşte acest bloc de opt niveluri pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi, rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.


Citeşte şi:
 
Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa

Bittar Ahmad aşteaptă acordul APM Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia

Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa

O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii