Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:47 18 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de patru etaje şi spaţiu comercial la parter, pe bulevardul Mamaia. Investitorul, Bittar Ahmad, un nou act de la municipalitate

ro

03 Aug, 2017 00:00 2167 Marime text
Bittar Ahmad, cel care a obţinut, anul trecut, acordul Primăriei Constanţa pentru construirea unui bloc de patru etaje de pe bulevardul Mamaia, continuă demersurile legale pentru demararea lucrărilor.
 
Pe data de 1 august 2017, Bittar Ahmad a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2368 pentru „Construire imobil S+P+3e+4e parţial - locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 23.
 
Bittar Ahmad a depus anul trecut la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3-4E locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 23, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul vizat pentru realizarea proiectului are o suprafaţă totală de 360 mp, aflându-se în proprietatea beneficiarului, în baza contractului de vânzare-cumpărare cu încheierea de autentificare nr. 311/12.03.2014.
 
Destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, confirmată prin Certificatul de urbanism nr. 353/21.01.2016, emis de Primăria Municipiului Constanţa, este aceea de locuire colectivă cu spaţii comerciale la parter. Folosirea sa actuală este de teren liber, în baza Autorizaţiei de desfiinţare nr. 14/03.02.2015. Accesul în zonă se realizează pe bulevardul Mamaia. Terenul are formă trapezoidală, deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri, face parte din zona de impozitare A şi are următoarele vecinătăţi: la nord-est - Blom Bank Egypt, pe o lungime de 22,23 ml, imobil D+P+3E-4Ep - birouri şi sediu bancar; la sud-est - bulevardul Mamaia, pe o lungime de 14,94 ml, la sud-vest - proprietate privată pe o lungime de 26,26 ml, imobil D+P+3E-4Ep - locuinţe cu spaţii anexe la nivelurile inferioare, la nord-vest - proprietate privată, pe o lungime de 15,32 ml. Tema de proiectare prevede construirea unui imobil cu regimul de înălţime D+P+3E+4E parţial, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi parcaje auto la demisol.
 
Noua clădire va avea şapte apartamente şi spaţiu comercial cu biroul la parter. Pentru deservirea imobilului, vor fi necesare nouă locuri de parcare, care se vor amenaja după cum urmează: două locuri pentru spaţiul comercial se vor asigura în incinta terenului, la nivelul solului, cu acces din bulevardul Mamaia, şapte locuri necesare apartamentelor se vor asigura în parcarea auto amenajată la nivelul demisolului. De asemenea, se vor amenaja spaţii verzi cu rol decorativ, în suprafaţă totală de 110 mp, distribuite astfel: la nivelul soclului -20 mp, la nivelul terasei aferente etajului 4 - 50 mp, la nivelul terasei de deasupra etajului 4 - 50 mp.
 
Bittar Ahmad nu este la primul demers de acest gen în Constanţa. El ridică un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei. Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus, anul trecut, memoriul de prezentare, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Investitorul construieşte acest bloc de opt niveluri pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi, rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa
 
Bittar Ahmad aşteaptă acordul APM Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia
 
Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa
 
O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor
 
Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii