Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Intervențiile poliției, în ultimele 24 de ore

ro

07 Feb, 2024 14:30 635 Marime text



 
  • La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, potrivit IPJ Constanța.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.800 de lei.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, în aceeași zi, la data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuințe.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
 
Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii publice și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
 

„La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea si combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră”, spun polițiștii.

 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.400 de lei.
 
În timp ce astăzi, 7 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii publice și liniștii publice și pentru prevenirea si combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
 

„În urma neregulilor constatate, fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.100 de lei”, transmite IPJ Constanța.
 


Citește și
Atenție, șoferi! Mai multe schimbări importante au loc în traficul rutier din municipiul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii