Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Atenție, șoferi! Mai multe schimbări importante au loc în traficul rutier din municipiul Constanța!

ro

07 Feb, 2024 12:45 1069 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaÎncepând de luni, 12 februarie, se relochează indicatoarele de informare de la intrările și ieșirile din oraș și se modifică limita de viteză a vehiculelor astfel:

•Pe DN3C (centura ocolitoare a municipiului Constanța spre Ovidiu), se relochează panourile informative de intrare și ieșire în oraș în dreptul străzii Kiev și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor la 50 km/h.

 •Indicatoarele rutiere dinspre și spre Ovidiu se relochează și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatoarele informative de intrare și ieșire din municipiul Constanța vor fi mutate în dreptul Restaurantului „En Provence”.

•Pe Șoseaua Mangaliei, la intrare  și ieșire din municipiul Constanța se mută indicatoarele informative după sensul giratoriu Constanța Sud și se montează indicatoare de limitare a vitezei de deplasare a autovehiculelor la 50km/h.

•La ieșire din municipiul Constanța spre Valu lui Traian, pe bulevardul I.C. Brătianu se mută indicatoarele informative de intrare, respectiv ieșire din oraș, în dreptul străzii  Crețoiu. Pe  sectorul de drum delimitat de străzile Crețoiu și Bucegi se limitează viteza de deplasare a autovehicolelor de la 70 km/h la 50 km/h.

„Modificările sunt necesare întrucât aceste sectoare de drum au trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri si Poduri Constanta, în administrarea UAT Constanța.

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe aceste sectoare de drum a fost luată ca urmare a reîncadrării acestora în categoria funcțională a drumurilor de interes local.

Primăria Municipiului Constanța, prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor, precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș.

Prin implementarea acestor măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonele vizate de modificările făcute și evitarea producerii accidentelor rutiere.


În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Procesiune religioasă pe străzile din municipiu. Restricții de trafic sâmbătă, 10 februarie!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii