Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța, vor fi amenajate noi locuri de parcare (galerie foto)

ro

03 Jun, 2020 15:14 1557 Marime text

• În cartierul Compozitorilor, continuă amenajarea carosabilului
 
În Constanța, lucrările de modernizare a traseelor pietonale avansează pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, între bulevardul Mamaia și strada Nicolae Iorga, informează Primăria Constanța.

În ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, se va moderniza carosabilul pe strada I.G. Duca, pe strada Dumbrăveni și pe bulevardul Mamaia, pe porțiunea delimitată de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

În cartierul Compozitorilor, continuă amenajarea carosabilului pe străzile Paul Constantinescu, Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea, Nicolae Kirculescu și aleea Madrigalului.

Noi locuri de parcare vor fi construite în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic și pe strada Tulcea, la intersecția cu strada Baba Novac.

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile pentru dezvoltarea orașului, lucrările edilitare se desfășoară conform planificării pentru a deservi toate zonele rezidențiale, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii