Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce zone din Constanța sunt amplasate zilele acestea coșuri de gunoi stradale

ro

16 Nov, 2023 13:27 783 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaLa solicitarea constănțenilor, dar și pentru a încuraja locuitorii să nu mai arunce deșeurile pe jos, Primăria continuă să amplaseze coșuri de gunoi pe străzile Constanței.

În această perioadă, Serviciul Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Constanța a montat 60 de coșuri noi de gunoi simple și alte 15 pentru colectare selectivă: pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între Trocadero și Casa de Cultură, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe bulevardul Ferdinand, pe strada Răscoala din 1907, pe strada Mihai Viteazu, pe strada Dezrobirii și pe strada Soveja.

În același timp, în mai multe zone din oraș au fost montate bănci la solicitarea constănțenilor.

„Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere. Fiecare dintre noi are o responsabilitate în acest sens și poate contribui, în primul rând, păstrându-l așa cum este și având grijă să nu lase urme pe unde trece.

Din păcate, mai avem multe de învățat la nivel de societate și mulți dintre concetățenii noștri nu sunt atât de responsabili pe cât ne dorim: fie aruncă gunoiul la întâmplare, fie distrug sau vandalizează obiectele de mobilier din oraș.

Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoiul decât în locurile special amenajate și să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.

Cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205“ - au mai precizta reprezentanții Primăriei Constanța. 

Citește și: 

Noi coșuri de gunoi, amplasate pe bulevardul Tomis din Constanța. Cum arată acestea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii