Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metalgan Company SRL furnizează un nou lot de mobilier urban pentru municipiul Constanța

ro

19 May, 2021 00:00 1992 Marime text
  • Primăria Constanța și Metalgan Company SA au încheiat un contract pentru furnizarea a 2000 de coșuri de gunoi stradale cu scrumieră
  • Valoarea contractului este de 1.742.500 lei fără TVA
  • Societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în satul Milcoveni, comuna Corbu, judeţul Olt
  • Asociatul unic şi administratorul societăţii este Iulia-Delena Ganea
  • Societatea a livrat coşuri de gunoi și dispozitive pentru deşeuri canine pentru primăria Constanța și în anii 2018- 2019Primăria Constanța a încheiat un nou contract pentru furnizare mobilier urban - lot 1 coșuri de gunoi stradale.
Achiziția a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, iar într-un final, contractul a revenit societății Metalgan Company SA, pentru suma de 1.742.500 lei fără TVA.
Compania va furniza în cadrul contractului 500 de coșuri metalice cu scrumieră tip I și 1500 de coșuri metalice cu scrumieră tip II.
Garanția pentru produse oferite de furnizor este de 24 de luni, potrivit contractului.


Despre Metalgan Company SA

Societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în satul Milcoveni, comuna Corbu, judeţul Olt. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociatul unic şi administratorul societăţii este Iulia-Delena Ganea. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. Societatea a livrat coşuri de gunoi și dispozitive pentru deşeuri canine pentru primăria Constanța și în anii 2018- 2019.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Licitația pentru achiziția de mobilier în municipiul Constanța, contestată. Ce a decis CNSC?
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii