Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat contractul pentru coșurile stradale de sute de euro! Megastol Energy SRL va încasa o sumă fabuloasă din bugetul municipiului Constanța (document)

ro

26 Jul, 2021 00:00 3804 Marime text
  • Megastol Energy SRL va furniza 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare pentru municipiul Constanța
  • Primarul Vergil Chițac a semnat recent contractul de atribuire pentru furnizarea și montarea acestora
 

 
Megastol Energy SRL va furniza 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare pentru municipiul Constanța, având ca terț susținător societatea Fraicom SRL.

În anul 2020, firma înființată în 2016 a raportat o cifră de afaceri de 3.934.729 ron cu un profit de 212.049 ron și un număr de 1 angajați, după 5 ani de activitate.
 
Megastol Energy SRL, fosta  Alewijnse SRL cu sediul în capitală îl are ca asociat unic pe Valeriu Duțu și oferă produse ca (mobilier urban, echipamente de joacă și sportive, echipamente fitness, work fit, echipamente skate) și servicii (proiectare, consiliere, ofertare, execuție și mentenanță).

Primarul Vergil Chițac a semnat recent contractul de atribuire pentru furnizarea și montarea acestora.

Valoarea contractului este de 1.171.600 lei fără TVA.  Durata contractului este de 60 de zile iar termenul de furnizare a produselor este de 20 de zile de la data semnării contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Vă mai amintiți de coșurile stradale de 600 de euro? Explicațiile Primăriei Constanța pentru achiziția acestora!

Constănțeanul supărat. Super-realizare - vom avea coșuri de gunoi stradale de peste 600 de euro bucata!

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii