Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 02 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția celor interesați Procurorii vor prelungi din oficiu dovezile înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere

ro

12 Apr, 2020 11:34 1459 Marime text
Readucem în atenția celor interesați că, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, la nivelul parchetelor, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență prin ordonanță a procurorului a fost disjunsă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, emise în temeiul art. 111 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire.
 
Mai mult, conform IGPR, din oficiu, procurorii vor emite ordonanțe de prelungire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispusă o ordonanță.
 
„Ordonanțele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională. Precizăm că măsura a fost stabilită prin coordonare interinstituțională între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul de Interne și Inspectoratul General al Poliției Române“, se mai arată într-o informare oficială a Poliției Române.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii