Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împart responsabilitatea Colegiului 10 Stavrositu nu vrea cu Banias în „bancă"

ro

05 Apr, 2011 03:03 1731 Marime text
Banias_Mircea_Banias_Maria_Stavrositu.jpgMaria Stavrositu nu este mulţumită de faptul că împarte responsabilitatea Colegiului uninominal nr. 10, care a trimis-o în Parlament, cu senatorul Mircea Banias.

În lista noilor responsabili de colegii stabilită şi aprobată de către noul Birou Permanent Judeţean în urmă cu două săptămâni, Colegiul 10 figurează ca având doi responsabili - Stavrositu şi Banias, acesta din urmă primind această calitate tocmai datorită faptului că aria electorală a Colegiului senatorial 4, include şi Colegiul nr. 10, pe care-l reprezintă Stravositu. „Acest lucru se va regla din interior", a afirmat Stavrositu, adăugând, referitor la faptul că responsabili ai Colegiului nr. 9 sunt Mircea Banias şi fratele său, Emil Banias, că nu i se pare în regulă nici faptul că în acest colegiu lucrurile se fac în familie.

Întrebată cum se împacă în prezent cu Banias, Stavrositu a afirmat: „Eu am avut o colaborare foarte bună cu domnul Banias înainte să fie preşedinte. (...) Întrebaţi-mă când fac bine".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii