Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea generală extraordinară a acţionarilor Agropiețe SA Tulcea, convocată în ședință. Ce decizii au fost luate

ro

06 Jan, 2023 14:42 1121 Marime text
 Foto: Unsplash
Adunarea generală extraordinară a acţionarilor societăţii Agropieţe SA, Tulcea ce a avut loc la data de 23 noiembrie 2022 a decis următoarele:

Articolul 1

Conform HCL nr. 257/29.09.2022, se ia act de modificările şi completările componenţei adunării generale a acţionarilor ai societăţii Agropieţe SA, Tulcea, respectiv:
– Se revocă mandatul de reprezentant al Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Tulcea în adunarea generală a acţionarilor pentru Societatea Agropieţe SA al lui Vasilescu Bogdan.
– Se mandatează ca reprezentant al Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Tulcea în adunarea generală a acţionarilor pentru Societatea Agropieţe SA Mocanu Laurenţiu.

Articolul 2

Se completează obiectul secundar de activitate al Societăţii Agropieţe SA, Tulcea, cu următoarele activităţi:
– cod CAEN 8230 Activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor;
– cod CAEN 9329 Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.

Articolul 3

Se aprobă textul complet al actului constitutiv actualizat conform Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu completările şi modificările ulterioare.

Articolul 4

Se împuterniceşte preşedintele consiliului de administraţie să semneze prezenta hotărâre şi actul constitutiv actualizat şi să îndeplinească toate formalităţile privind înregistrarea acestora la Registrul Comerţului Tulcea şi publicarea în Monitorul Oficial al României.

Articolul 5

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial din data de 30 decembrie 2022.

La adunarea generală extraordinară a acţionarilor au participat acţionarii Societăţii Agropieţe SA, reprezentând 100% capitalul social:
– U.A.T. a Municipiului Tulcea, deţinând 10.399 de acţiuni, fiecare cu o valoare nominală de 100 lei, reprezentând 99,99% din capitalul social al societăţii, reprezentat de Motoc Octavian şi Mocanu Laurenţiu
– Transport Public SA, deţinând 1 acţiune, cu o valoare nominală de 100 lei, reprezentând 0,01% din capitalul social al societăţii, reprezentată de Macavei Diana Stela.
 
Despre societatea Agropiețe SA
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în municipiul Tulcea. Acționari în cadrul firmei sunt U.A.T. a Municipiului Tulcea, deţinând 10.399 de acţiuni, fiecare cu o valoare nominală de 100 lei, reprezentând 99,99% din capitalul social al societăţii, reprezentat de Motoc Octavian şi Mocanu Laurenţiu și Transport Public SA, deţinând 1 acţiune, cu o valoare nominală de 100 lei, reprezentând 0,01% din capitalul social al societăţii, reprezentată de Macavei Diana Stela.

Persoane împuternicite sunt Fabia Bristena Purice - administrator/președinte consiliu de administrație, Nicușor-Liviu Bîscă - administrator/membru în consiliul de administrație, Corina Trofim - administrator/membru în consiliul de administrație și Rodica Pascale - director general.

Domeniul de activitate principal îl reprezintă închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Pentru anul 2021 societatea a raportat profit de 178.750 lei, cifră de afaceri netă de 2.861.974 lei și 14 salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii