Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Zefirului din Poarta 6 (galerie foto)

ro

19 Dec, 2012 01:59 1897 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Zefirului este situată în cartierul Poarta 6 şi se intersectează cu străzile Viorelelor, Lirei, Brizei, precum şi cu aleile Arcaşului şi Austrului. Vi se pare cunoscută asfaltarea parcării sau a străzii de jur împrejurul maşinilor parcate? Parcările de pe strada Zefirului arată ca o tablă de şah, împărţită în pătrate asfaltate şi neasfaltate. Trotuarele sunt şi ele impracticabile, iar noroiul te duce cu gândul la un drum pe care se poate merge doar cu un car tras de boi. Nu de alta, dar cu maşina rişti să te împotmoleşti. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii