Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelierii de pe litoral se pregătesc de Valentine's Day

ro

09 Feb, 2012 20:00 2312 Marime text
ofertelitoral-HotelIaki02.jpgCluburile şi hotelurile de pe litoral au pregătit, pentru toţi îndrăgostiţii, pachete turistice şi oferte speciale pentru ziua de 14 februarie, Valentine's Day. Majoritatea ofertelor de Valentine's Day 2012 includ pe lângă serviciile de bază şi unele speciale, cum ar fi cine romantice, excursii gratuite şi şampanie din partea casei. Am analizat şi noi ofertele de pe litoral pentru Ziua Îndrăgostiţilor, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile de profil.

Îndrăgostiţii care vor să petreacă Valentine's Day într-un hotel de cinci stele din Mamaia pot opta pentru Hotelul Vega. Începând cu 10 februarie, înainte de Valentine's Day, şi până pe 26 februarie, puţin după Dragobete, atmosfera se va umple de „dragoste Vega". Pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă, cuplurile vor scoate din buzunare 755 de lei, iar pentru un apartament - 1.015 de lei. Două nopţi de cazare într-o cameră dublă costă 1.055 de lei, iar în apartament - 1.555 de lei. Îndrăgostiţii vor beneficia de un mic dejun în cameră, un coş cu fructe la sosire, un voucher de servicii SPA, care constă într-un răsfăţ pentru corp cu particule de aur - pentru ea şi energizare cu ghimbir - pentru el. La acestea se adaugă o cină romantică. Mai mult decât atât, mâine, sky-bar-ul hotelului va găzdui petrecerea anuală Valentine's Night. Cu ocazia Zilei Iubirii, Valentine's Day, hotelul Iaki din Mamaia pregăteşte pentru oaspeţii săi surprize inedite. Astfel, în luna dedicată dragostei, hotelul de patru stele lansează pachetul cu cazare „Le Jour d'Amour - Valentine's Day", valabil în perioada 10 - 12 februarie.

Având un concept unic, bazat pe atmosferă specifică Parisului, în combinaţie cu decoruri specifice acestei perioade speciale, pachetul Valentine's Day include: două nopţi de cazare, cu mic dejun, şampanie, coş cu fructe şi un buchet de flori în cameră, cină specială şi program artistic. Pentru cei care nu doresc să opteze pentru pachetul cu cazare, exista posibilitatea de a petrece seara de Valentine's Day în data de 11 februarie la Iaki şi de a degusta savuroasele preparate ale meniului Classy, pentru 120 de lei de persoană. În ziua de 14 februarie, restaurantul A la carte Coriolis, situat în incinta hotelului, oferă posibilitatea oaspeţilor de a lua cina în doi, într-un cadru intim şi romantic, preţul meniului fiind de 150 de lei pentru un cuplu.

Cluburile îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu mai multe surprize

Pe lângă hoteluri, şi cluburile de pe litoral se „bat" în oferte care mai de care mai tentante. Mâine, clubul Crush o are invitată pe una dintre cele mai în vogă cântăreţe din peisajul muzical românesc, Elena Gheorghe. Pe lângă ritmul „catchy" pe care îl adoptă - dance, pop, house -, cântăreaţa îi va încânta pe petrecăreţi şi cu alte stiluri muzicale specifice zonei din care provine - ritmuri armâneşti. Petrecerile îndrăgostiţilor încep de astăzi în clubul PuLse. Mâine, constănţenii îndrăgostiţi şi nu numai sunt invitaţi în Clubul Two, la petrecere de Valentine's Day. Cel mai fashion şi romantic cuplu va avea parte de o cină romantică la restaurantul Cafe Cafe. Cei de la masa cu cea mai mare consumaţie vor fi duşi acasă cu limuzina, în care se vor delecta cu o sticlă de şampanie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii