Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HGM Port Logistics SRL, cu sediul în Portul Constanța, are un nou acționar majoritar

ro

27 Sep, 2022 00:00 3542 Marime text

 
 
  • Liliana Ciubotaru a fost numită în calitate de administrator al societăţii HGM Port Logistics SRL, pentru o perioadă de patru ani, cu puteri nelimitate.
  • Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii a avut loc la data de 12 august 2022 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3992 din data de 21 septembrie 2022.
 
Asociaţii HGM Port Logistics SRL, respectiv Fidelitas Group, cu sediul social înregistrat în Bulgaria, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%, și Elbis Osman, din Constanța, deţinând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, au decis cesionarea a 3.164 părţi sociale deţinute de către asociatul Fidelitas Group către asociatul cooptat Liliana Ciubotaru, din Constanţa.
 
Asociaţii HGM Port Logistics SRL au mai hotărât cesionarea a 904 părţi sociale deţinute de către asociatul Elbis Osman către asociatul cooptat Liliana Ciubotaru.
 
Ca urmare a operaţiunii mai sus precizate, asociatul Elbis Osman se retrage din societatea HGM Port Logistics SRL.
 
În contextul celor mai sus precizate, capitalul social al HGM Port Logistics SRL va fi în cuantum de 45.200 lei, fiind divizat în 4.520 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, după cum urmează:
 
(I) Liliana Ciubotaru va deţine 4.068 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 40.680 lei, reprezentând 90% din capitalul social al HGM Port Logistics SRL - acesta participând la profit şi suportând pierderile în cota de 90%.
(II) Fidelitas Group va deţine 452 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 4.520 lei, reprezentând 10% din capitalul social al HGM Port Logistics SRL, acesta participând la profit şi suportând pierderile în cota de 10%.
 
Totodată, s-a decis revocarea din funcţia de administrator fostul asociat Elbis Osman.
 
Liliana Ciubotaru a fost numită în calitate de administrator al societăţii HGM Port Logistics SRL, pentru o perioadă de patru ani, cu puteri nelimitate.
 
Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii a avut loc la data de 12 august 2022 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3992 din data de 21 septembrie 2022.
 
 
Potrivit Confidas.ro, HGM Port Logistics SRL a fost fondată în 2012, are sediul social în Portul Constanța, și se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă.
 
Pentru anul trecut, cu opt angajați, HGM Port Logistics SRL a raportat o cifră de afaceri de 11.765.633 de lei, cheltuieli de 12.020.317 lei și un profit net de 326.389 lei.
 
Elbis Osman mai apare în Marsala Koncept SRL, Fidelitas Inspection SRL, Energotrading Invest SRL și în Agrospot Translogistic SRL, toate cu sediul în Constanța, iar în trecut a administrat Gas Oil Intermed SRL, din Ialomița, radiată în prezent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și  
 
Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA și-a majorat capitalul social! Detalii din Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii