Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:38 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Secărea a ieșit din Sunrise Luxury Residence SRL

ro

20 Jul, 2021 00:00 695 Marime text
 
  • Sunrise Luxury Residence SRL este condusă de Georgiana Elena Stoica Secărea și de Răzvan Stoica.  
  • George Secărea este partener de afaceri al fostului primar Radu Mazăre și, respectiv, al fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu.
Asociații societății Sunrise Luxury Residence SRL (George Secărea, Georgiana Elena Stoica Secărea și Răzvan Stoica) au hotărât aprobarea cesiunii unui număr de cinci părți sociale în valoare de 50 de lei, fiecare parte socială fiind în valoare 10 lei, de la George Secărea către Georgiana Elena Stoica Secărea.
 
Totodată, asociații societății Sunrise Luxury Residence SRL  au mai decis aprobarea cesiunii unui număr de cinci părți sociale în valoare de 50 de lei, fiecare parte socială fiind în valoare de zece lei, de la George Secărea către Răzvan Stoica.    
 
Pe cale de consecință, cesionarii Georgiana Elena Stoica Secărea și Răzvan Stoica preiau împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale.
 
În urma cesiunii făcute de George Secărea, acesta iese din societate, structura capitalului social fiind următoarea: 
 
Georgiana Elena Stoica Secărea  - deține zece părți sociale în valoare totală de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societății, aceasta fiind și cota de participare la beneficii și pierderi.
 
Răzvan Stoica - deține zece părți sociale în valoare totală de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societății, aceasta fiind și cota de participare la beneficii și pierderi.
 
Începând cu data de 11 mai 2021, Nicoleta Popa a fost revocată din funcția de administrator și a fost numită Maria Neacșu, cu domiciliul în Constanța.  

Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 iulie 2021, Sunrise Luxury Residence SRL a fost înființată în aprilie 2021 și are ca obiect de activitate „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 

Georgiana Elena Stoica Secărea apare în următoarele societăți: Bellevue Modern Residence SRL, Sunrise Luxury Residence SRL, Ideal Rent Invest SRL, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL, Glob Rental Activities SRL, Relax Rent Invest SRL, Allstar Rent SRL și în Lifestyle Living Imob SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se cere anularea PUZ-ului
Judecătorii cer să vadă cartea funciară pentru terenul afaceristului George Secărea din strada Belvedere

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii