Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:13 28 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Amendă de zeci de mii de lei pentru o stație de distribuție de carburanți din Constanța

ro

22 Aug, 2022 14:18 1499 Marime text
 
Sursă foto: Garda de Mediu Constanța/Facebook
  • Pentru fapta care contravine prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului, s-a aplicat sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 60.000 lei și sancțiune complementară de suspendare a activității de încărcare butelii cu GPL la punctul de lucru care a facut obiectul controlului.

Amendă impresionantă aplicată de Garda Națională de Mediu la o stație de distribuție carburanți din zona CET Palas, din municipiul Constanța. Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au efectuat control la stația de distribuție carburanți din municipiul Constanța, zona CET Palas, pentru verificarea unor reclamații adresate de o persoană care locuiește într-un bloc din vecinătatea stației, privind mirosul de gaze și disconfortul olfactiv.

„Urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea care administrează stația de distribuție a combustibililor nu deține autorizție de mediu pentru desfășurarea activității de încărcare butelii de uz casnic cu GPL, din rezervoarele aflate pe amplasamentul stației. Societatea este autorizată din punct de vedere al protecției mediului doar pentru desfășurarea activității de comerț cu combustibili lichizi și gazoși, din rezervoarele de stocare.

Pentru fapta care contravine prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului, s-a aplicat sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 60.000 lei și sancțiune complementară de suspendare a activității de încărcare butelii cu GPL la punctul de lucru care a facut obiectul controlului“, spun reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu Constanța.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii