Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliştii lui Hagi nu au promovat examenele de Bacalaureat

ro

04 Jun, 2012 01:00 5326 Marime text
bac_hagi_-_echipa_viitorul_constanta.jpgGică Hagi are un motiv de bucurie şi unul de supărare. Vestea că echipa pe care o patronează, Viitorul Constanţa, a promovat în Liga I, este cu siguranţă un motiv de bucurie. Motivul de supărare este că fotbaliştii nu se împacă prea bine cu cartea.

Astfel, la sesiunea specială a Bacalaureatului pentru elevii aflaţi în proceduri de selecţie sau de pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la competiţii sportive, cum ar fi campionatele europene sau mondiale de juniori, s-au înscris şi cinci elevi de la Grupul Şcolar „Ion Podaru" din Ovidiu. Cei cinci elevi, care fac parte şi din Academia Hagi sunt: Alexandru Buzbuchi, Bogdan Mitache, Raimond Balint, Cristian Gavra şi Adrian Ionuţ Puţanu. Potrivit rezultatelor finale ale sesiunii de Bacalaureat, din cei cinci candidaţi, doar doi s-au prezentat la examene. Din păcate, nici cei doi nu au reuşit să promoveze. Este vorba despre candidaţii Bogdan Mitache şi Raimond Balint, care nu au obţinut media şase, pentru a promova examenele de maturitate. Aceştia vor putea susţine examenele de maturitate în sesiunea din iunie, care va începe pe data de 11, odată cu evaluarea competenţelor de comunicare în limba română.

De ce au lipsit Gavra, Puţanu şi Buzbuchi

Potrivit unui articol publicat în ediţia online a cotidianului gsp.ro, Gavra, Puţanu şi Buzbuchi au participat, săptămâna trecută, la Turul de Elită, din Serbia, alături de lotul U19 al României. Chiar dacă România nu a reuşit calificarea la turneul final al Campionatului European, jucătorii Academiei Hagi au avut evoluţii remarcabile. Cristian Gavra, Alexandru Buzbuchi şi Ionuţ Puţanu au fost titulari meci de meci, singura excepţie fiind Ţîru, care a ratat doar partida contra Germaniei din cauza unei suspendări. Imediat după sosirea la Constanţa, Gavra, Buzbuchi şi Puţanu au rămas în cantonamentul echipei de seniori, pentru meciul cu Săgeata Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii