Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar din Cogealac, Cati Hristu, executat silit pentru un credit în franci elveţieni (document)

ro

11 Feb, 2015 00:00 4022 Marime text
Creditele în franci elveţieni fac „victime“ şi la Constanţa. Familiile care au credite în franci elveţieni şi nu-şi mai pot achita ratele din cauza creşterii monedei sunt în situaţia de a-şi pierde casele, care sunt scoase la licitaţie. Într-o astfel de situaţie se află şi fostul primar al localităţii Cogealac, Cati Hristu.
 
Astfel, creditoarea Piraeus Bank România, cu sediul în Bucureşti, şoseaua Nicolae Titulescu nr. 29-31, a cerut începerea executării silite a debitorilor Cati Hristu şi Cati Camelia şi a garantei ipotecare Cati Elena, pentru recuperarea debitului în cuantum de 188.622 CHF + 13.613 lei, reprezentând cheltuieli de executare şi debit. Pe data de 9 martie, ora 12.30, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Soava Dan Basarab, din municipiul Constanţa, strada Ecaterina Varga nr. 27, et. 7, va avea loc o licitaţie publică pentru vânzarea imobilului situat în comuna Cogealac, strada Ştefan cel Mare nr. 79. Imobilul este compus din teren intravilan de 2.431 mp şi construcţii existente pe acesta: Cl - în regim de înălţime S+P+lE, în suprafaţă construită la sol de 742,82 mp, C2 - Iocuinţă parter în suprafaţă construita la sol de 35,76 mp şi C3 - locuinţă parter, proprietate a debitorilor Cati Hristu şi Cati Elena. Preţul de începere a licitaţiei este de 506.527,5 lei. Toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilului situat în comuna Cogealac, strada Ştefan cel Mare nr. 79, înscris în cartea funciară nr. 9 a localităţii Cogealac, sunt obligaţi  să-l aducă la cunoştinţa executorului înainte de data de vânzare.

 Acuzat de coruperea alegătorilor

 Reamintim că fostul primar al localităţii Cogealac, Cati Hristu, a fost achitat pentru scandalul cu CEZ România din anul 2010. El a fost deferit, din nou, Justiţiei, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru că ar fi oferit pâine, prin mai multe persoane, unor cetăţeni, pentru a-l vota în campania electorală din 2012. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 24 februarie. Într-o altă cauză, Tribunalul Constanţa l-a condamnat pe Cati Hristu la cinci ani de închisoare pentru complicitate la înşelăciune. În prezent, acest dosar se află pe rolul Curţii de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii