Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost candidat la Primăria Cerchezu Petrică Albu şi directorul unui magazin de mobilă construiesc locuinţe pe malul lacului Siutghiol (documente)

ro

26 Jun, 2015 00:00 3548 Marime text
Fostul candidat al Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Comunei Cerchezu, în 2012, dar care dorea şi un fotoliu de consilier judeţean, Petrică Albu, a obţinut, anul acesta, în luna martie, împreună cu Nicolae Cristian Nicola şi Simona Nicola, autorizaţie de construcţie pentru modificarea proiectului de construire a trei locuinţe colective P+2E+Etaj tehnic pe strada Perlei nr. 11, tronson B+C.

Solicitarea viza transformarea acestora în blocuri P+3E, astfel că cei trei vor putea scoate la vânzare, la finalizarea construcţiei, 38 de apartamente. Potrivit datelor din autorizaţia de construire, acestea ar trebui să fie gata până pe 19.03.2016. Mai mult decât atât, cei trei au obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de Urbanism nr. 1974, emis recent, care le va permite să dezmembreze un teren cu o suprafaţă de 2.085 de metri pătraţi, situat tot pe strada Perlei nr. 11, pe malul lacului Siutghiol. 
În urma dezmembrării, rezultă mai multe loturi de teren: de la lotul 1 la lotul 44, cu destinaţia de parcare, dar şi două parcele pentru ridicarea unor blocuri. Lotul 45, cu o suprafaţă de 306 mp, va fi aferent blocului C3. Lotul 46, cu o suprafaţă de 311 mp, va fi aferent blocului C2, lotul 47, de 480 mp, are destinaţia „branşament energie electrică“, iar ultimul lot, de 137 mp - acces parcări.
De altfel, Petrică Albu are trecută această suprafaţă de teren şi în declaraţia de avere. Cât despre partenerii săi de afaceri, Cristian Nicola apare ca fiind directorul magazinului de mobilă Ruana.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii