Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forţele Navale Române achiziţionează o şalupă de ultimă generaţie (document)

ro

21 Dec, 2018 00:00 1887 Marime text
Forţele Navale Române organizează o licitaţie pentru încheierea unui contract multianual de furnizare produse - şalupă de cercetare hidrografică şi oceanografică.
 
Conform licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 18 martie 2019, iar valoarea achiziţiei este de 11.764.705,88 de lei. Şalupa este destinată cercetărilor hidrografice şi oceanografice, cercetări folosind diferiţi senzori şi echipamente (sondă multifascicul, sondă monofasciciul, ADCP (Acoustic Doppler Current Profler), USBL (Ultra Short Base Line) pentru sonarul cu scanare laterală, cercetări folosind ROV (Remoted Operated Vehicle), magnetometru, gradiometru. Cercetările se vor desfăşura conform standardelor OHI (Organizaţia Hidrografică Internaţională).
 
Şalupa va fi folosită pe apele interioare şi în zonele costiere, iar în cazul în care condiţiile meteo permit, va opera în zone aflate la o depărtare de coastă de minimum 20 Mm. În construcţia corpului ambarcaţiunii se vor respecta normele tehnice prevăzute de cerinţele de construcţie a navelor stabilite de ANR sau ale societăţii de clasificare membră IACS care va certifica şalupa.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare lansat de Forţele Navale Române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii