Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Năvodari. Iată cine o conduce

ro

18 Apr, 2024 16:36 484 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  În Monitorul Oficial al României, la data de 9 aprilie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă din Turcia.

În Monitorul Oficial al României, la data de 9 aprilie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către o firmă din Turcia.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Mazilar Rom SRL. Sediul social este în orașul Năvodari, strada C1, nr. 57, iar capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părți sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 4721 - Comerț cu amănuntul al fructelor şi legumelor proaspete, în magazine specializate.
 
Fondator este Yesil Inci Zeytincilik Ve Tarim Urunleri Sanayi Ticaret Limited Sirketi, cu sediul social în Turcia, Adana și administrator este Mazi Ufuk, cu domiciliul în Turcia, Adana/Ceyhan.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Firme Constanța: Acționarii Mamaia SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Pe ordinea de zi, inclusă și propunerea de repartizare a profitului net înregistrat în 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii