Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de CN Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA, contestată Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

ro

15 Sep, 2020 00:00 1706 Marime text
 
  • Consiliul a decis respingerea contestației formulată de către S.C. Tettas SRL.
  • Admite cererea de intervenție formulată de către SC Opal Construct MET SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin SCPA Ceparu şi Asociaţii.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia cu numărul Nr. 1626/C7/1663 , din data de 10.09.2020 privind o contestație la
o licitație organizată de CN Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA., având ca obiect „Furnizare, asamblare și montaj amortizori de cauciuc la cheiurile verticale din danele 34-38 Brăila”. 
Prin contestația cu nr. 1320/20.08.2020, înregistrată la Consiliul National de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 34949/20.08.2020, formulată de către SC Opal Construct MET SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin SCPA Ceparu şi Asociaţii, cu sediul pentru comunicarea actelor de procedură în București, a formulat cerere de intervenție accesorie, prin care solicită admiterea în principiu a acesteia în interesul entității contractante și introducerea acestuia în calitate de intervenient în dosarul nr. 1663/2020, precum și respingerea ca nefondată a contestației SC Tettas SRL.
Contestația și cererea de intervenție vor fi soluționate împreună, având în vedere dispozițiile art. 66 alin. (1), art. 67 alin. (1) și art. 123 alin. (1) C.
proc. civ. 1 Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul decide: Respinge contestația formulată de către S.C. Tettas SRL, cu sediul în București, reprezentată prin SCA. Iordăchescu și Asociații, cu sediul procesual ales pentru comunicarea actelor de procedură în Cluj-
 
Napoca, în contradictoriu cu către CN Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA, cu sediul în Galați, ca nefondată.
Admite cererea de intervenție formulată de către SC Opal Construct MET SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin SCPA Ceparu şi Asociaţii, cusediul pentru comunicarea actelor de procedură în București. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii