Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:33 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a cumpărat servicii de furnizare și montare amortizori de acostare. Detalii din contract (document)

ro

12 Jul, 2021 08:12 1835 Marime text
  • Obiectul contractului îl constituie achiziția de servicii pentru „furnizarea și montarea a 50 buc. de amortizori de acostare necesari în vederea completării (unde este cazul) a dotării cheurilor din porturile maritime Constanța Midia și Mangalia”.
  • Valoarea totală a contractului este de 746.050 lei.
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de furnizare și montare amortizori de acostare - 50 buc.

Contractul a fost atribuit pe 8 iulie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 9 iulie.

Societatea care s-a ocupat de „furnizare și montare amortizori de acostare - 50 buc” este Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de servicii pentru „furnizarea și montarea a 50 buc. de amortizori de acostare necesari în vederea completării (unde este cazul) a dotării cheurilor din porturile maritime Constanța Midia și Mangalia”.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 5 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 3 zile față de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 746.050 lei, iar societatea câștigătoare este OPAL CONSTRUCT S.R.L.
 
Despre societatea comercială  OPAL CONSTRUCT S.R.L.

Potrivit Confidas, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2005, cu sediul social în Municipiul Constanţa, Str. Interioară. Asociat este Grădinaru Bogdan Nicolae, cu un procent de 100%.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 33.343.332 lei, profit 819.965 lei, cu un număr mediu de 119 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 21.787.562 lei, profit 1.056.779 lei și un număr mediu de 130 salariați.

Compania Opal Construct S.R.L. a încheiat 1507 contracte de achiziții publice in valoare totală de 158.428.193,47 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii