Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Constanța, deschisă de niște oameni de afaceri francezi. Cu ce se va ocupa

ro

09 Aug, 2022 12:55 1168 Marime text
Foto: pexels
  • Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Marcus Aurelius nr. 18,
 
În Monitorul Oficial al României s-a publicat decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Qair Green Power SRL.

Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Marcus Aurelius nr. 18, camera 17-18, etaj 1, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 351 - Producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice. Capitalul social este de 500 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 10 a câte 50 lei fiecare.
 
Fondator este Qair Renewables S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, iar  administrator este Lhermitte Charles, cu domiciliul în Franţa, Saint Hilaire au Temple.
 
Despre Qair Renewables SRL
 
Qair Renewables SRL are sediul social pe aceeași stradă Marcus Aurelius nr. 18. A fost înființată în anul 2020, iar în 2021 și-a schimbat sediul social. Asociat unic este QAIR INTERNATIONAL SAS, firmă din Franța, cu sediul social în Paris. Administratori sunt Charles Lhermitte și Guillaume Robert Alain Faure. În 2021, firma a raporta 0 lei cifră de afaceri, 0 salariați și 1.769.672 lei pierdere.
 
Potrivit Confidas.ro, Charles Lhermitte apare și în firmele AZ Market Construction SRL și Extrapower SRL. Guillaume Robert Alain Faure apare și în AZ Market Construction SRL și Extrapower SRL. Qair Renewables SRL este asociat și în AZ Market Construction SRL și Extrapower SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Constanța. Societatea comercială QAIR RENEWABLES SRL își schimbă sediul

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii