Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fermă nouă la Stupina, județul Constanța!

ro

29 Dec, 2021 00:00 1650 Marime text
  • Este vorba de construriea unui complex de exploatație agricolă de tip fermă de legume
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei El Sol Expert 20 S.R.L.
 
Este vorba de construriea unui complex de exploatație agricolă de tip fermă de legume, propus a fi amplasat în comuna Crucea, sat Stupina, sos. Constanței, nr. 13, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la El Sol Expert 20 S.R.L.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Despre El Sol Expert 20 SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2020, având sediul social în satu Stupina, commune Crucea, pe șoseaua Constanței. Activitatea principală constă în cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor. Cleopatra Caraiorgu este asociat unic al firmei, iar administrator este Dămășaru Dimciu Ionuț. În anul 2020, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 11.232 lei, cu o pierdere de 76.926 lei.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com

 
Citește și:

Ferma de Legume Sibioara SRL, deţinută de consilierul judeţean Radu Matei, a fost lichidată

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii